energy monitoring system

Energiemonitoring Software

Het meten van jouw energieverbruik is essentieel om nieuwe besparingsmogelijkheden te ontdekken. Door jouw energie te analyseren is het mogelijk onderbouwde beslissingen te nemen voor toekomstige investeringen.
Lees meer
invoice control

Facturatiecontrole

ePortal is de geschikte tool voor de controle van jouw energiefacturen en deze te herverdelen naar onderaannemers. Hierdoor betaal je enkel wat je verbruikt.
Lees meer
building management eportal

Gebouwbeheersystemen

ePortal is eenvoudig te integreren met gebouwbeheersystemen of SCADA’s. Hierdoor is jouw energieverbruik niet enkel geoptimaliseerd, maar ook vakkundig opgevolgd en geanalyseerd.
budget analyses eportal

Budgetanalyse

ePortal geeft een gedetailleerd inzicht in jouw energieverbruik. Dit maakt budgetcontrole en management op basis van afwijkingen mogelijk.
project opvolging Project tracking

Projectopvolging

Energiemonitoring en budgetanalyse zijn krachtige instrumenten voor post-calculaties van vroegere investeringen en kostenallocaties. Bovendien is het ontwikkelen van business cases voor toekomstige investeringen nog nooit zo eenvoudig geweest!
iso ISO50001

ISO50001 omvattend

Door plannen en doelstellingen voorop te stellen, gecombineerd met een systeem dat jouw resultaten meet, is voortdurende verbetering binnen handbereik!