functions tools eportal Functies

Facturatiecontrole

Contrôle de facturation

Wat is energiefacturatiecontrole?

Met de energiefacturatie controle functionaliteit van ePortal kunt u op een eenvoudige manier een inzicht verschaffen in alle binnenkomende energiefacturen van uw bedrijf of organisatie. Deze toepassing voorziet de mogelijkheid om de historische energieverbruiken op maand- en jaarbasis van de verschillende vectoren (gas, water, elektriciteit en stookolie), en dit over de verschillende energieleveranciers heen, in kaart te brengen en hierover correct te rapporteren. Bovendien laat de software toe de energiefacturen over verschillende subcontracters te herverdelen zodat het verbruik intern correct kan gefactureerd worden.
Bij het inlezen van de binnenkomende facturen maken we een onderscheid tussen onder andere het energieverbruik, de energiekosten, de netwerktoeslagen, energietaxen en de netto en bruto totalen.

ePortal - Facturatiecontrole

Waarom energiefacturatiecontrole?

De energiefacturatie controle functionaliteit van ePortal biedt u één tool die al uw energiefacturen bijhoudt, analyseert en het mogelijk maakt deze eenvoudig en snel te raadplegen. Zelfs indien u beslist om van energieleverancier te veranderen, zullen de oude facturen steeds beschikbaar blijven. Er gaat dus geen data verloren.
Bovendien bent u, doordat u beschikt over het historisch overzicht van uw energiefacturen, in staat een gedetailleerde budgetanalyse en -raming op te maken. Hierdoor kunt u de correctheid van de energiefacturen ook nagaan en vooruitblikken op het einde van het fiscale jaar. Dit leidt tot een efficiëntere allocatie van middelen per vestiging of gebouw van uw bedrijf en een gerichte rapportering binnen uw organisatie.

Hoe gaan we te werk?

Alle facturen die binnekomen via het bedrijf of rechtstreeks van de energieleverancier worden via gepersonaliseerde mapping ingelezen en opgeladen in onze online tool. Onze gesofisticeerde onderliggende rekentool vertaalt de inkomende factuur naar een eenvoudig te raadplegen en begrijpen format, klaar om geanalyseerd te worden!

ePortal - Meer Info

Meer informatie?

Indien u bijkomende informatie wenst over de manier waarop wij u kunnen begeleiden in de controle van uw energiefactuur, nodigen wij u vriendelijk uit contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

+32 (0) 9 33 00 243
info@eportal.eu